Tur i gatan?

Just ja.. jag hittade ju 1100kr här om dagen :D

Var på väg till jobbet då jag helt plötsligt ser en 500-lapp liggandes på vägen. Jag tvärnitar och just som ja ska plocka upp den, så ropar en äldre kvinna i cykelhjälm några meter ifrån mig: "Är det dina pengar?", samtidigt som hon oxå plockar upp något som jag hinner se är MER pengar.

Utan att tänka säger jag: "Ja det är det, att jag tappade dom och så som jag har letat efter dom".
Hon ger mig pengarna och jag tackar återigen innan jag cyklar iväg helt överlycklig och 1100kr rikare!

Säger bara.. stackars den som tappade dom.

Smått beslutångest!

ÄH.. nu får jag ge mig!!
Nu har jag bytt skor återigen. För att jag kände att jag behövde en mer finare vardagssko med mindre klack som ska vara snabb att dra på, promenadvänlig och någolunda diskret, så det blev en sån där "ridsko" :)


Epilator..here we go!

Sammanfattningsvis är allas åsikter som jag hört, att det gör sååå ont och dom vägrar använda den. Ok!?

Men efter att en gammal klasskompis fått en bad jag henne beskriva hur det var och ja, visst det kändes men inte var de så farligt. Det jag gillade men hennes ord, var att det var hår överallt. Bra! Då måste den ju fungera och ja blir hårfri ett tag framöver och slipper raka benen :)

We'll see :)

3-årskalas!




Hey o vad vad det växer!

Blomman till vänster är min och den till höger är Sofies.
Blommorna vi fick när vi började på Jajja :)
Dom har blivit så stora att jag fick plantera om dom. Vem vet vars det här slutar..?


Dagens outfit!




Fredagsnöje!

   

Tur att ångerrätt finns.!

Köpte som sagt ett par skor igår och nej, jag var inte belåten med dom. Efter x antal timmar så ville mina fötter spöa mig för vad jag utsatte dom för. Skorna hade kanske varit mer lämpade att ta sig till punkt A till B, vilket inte jag gjorde. Så idag lämnade jag tillbaka dom och la en mellanskillnad på att få ett par i äkta läder istället.

En sko jag eg. inte skulle ha kollat på i första taget men jag gillade den. Menar hey.. jag bar kavaj för första gången igår ;)


Energi som heter duga!

Gårdagen var grym, sovit såå gott inatt och vaknade upp med ett underbart sällskap för att avnjuta god frukost :)
Klädd i klänning, löning igår, middag/utgång med Linda ikväll och vem vet vars det slutar..

Yes.. Nu kör vi :D


(Fotograf Andreas Allderdahl)


3 nya..

En på jobbet, en till myspys och en till fest. Nöjd :)


(Bilder Gina Tricot & Scorett)

Mina nya gummistövlar!!


(scorett.se)

Kick-off Italien!

Ja, vad kan jag säga annat än att jag har en helt enastående härlig arbetsplats för att inte tala om generös!! :D

Vi drog ju som sagt på kick-off till Italien, just utanför Rom, sisådär 75pers i 4dagar och 3 nätter på ett 4-stjärnigt hotell varutav vi bara behövde stå för lunch/middag för en dag. Vi på mitt kontor drog ned till Sthlm på onsdagkväll och övernattade på Radisson,Arlanda för att morgonen efter bara gå ut till frukostsamlingen och alla andra kollegor. I samma veva fick vi veta vars vi skulle åka. Vilken lycka :D
Speciellt eftersom jag varit sugen på att åka till Rom.

Väl framme så byttes det om till badkläder. Vädret var på topp och värmen var ju bara för härlig. Middag av italiensk klass bjöds det på och självklart smaka jag sånt jag normalt inte skulle ha tittat åt i första hand.
Jag spelade även tennis för första gången i mitt liv och jag var inte allt för pjåkig ;) Det är verkligen något jag skulle kunna tänka mig att börja spela.

Dag 2 hade vi konferens hela dagen fram till kl.17 då vi hade cocktail/poolparty. Lovely!
Och inte blev det mycket sömn för mig inte. Hade så roligt med alla och bytte gäng och slog sig samman med andra för att slutligen hitta ett tredje. När klockan var närmare 6 på morgonen och jag inte orkade skratta mer och ögonen började fladdra, gick jag i sängs för att få ihop 2h med sömn innan jag steg upp igen.

Dag 3 åkte vi in till Rom och gick där och vandra och kameran gick hett, fast än hetare gick mina fötter. Det var oerhört hett ute och nästan vindstilla. Det var som at gå barfota på superhet asfalt fast jag hade skorna på. Och vilka flirtar och blickar man fick på sig ;)
6h senare åkte vi tillbaka till hotellet för att göra sig iordning för det vankande beachpartyt som stranden intill hade 2ggr/år. Ojojoj vad det var skojj!!! Det var en gratisdrink, liveband och störtskönt folk.

Och såsom jag dansa. Jag var i mitt esse. Hade massa utrymme fast det var proppat med folk. Inga drinkar eller dyl på dansgolvet och ingen rök, ja förutom från mina kollegor då. Där var det både rök och drinkar som kunde skvätta.
I början så var vi några som dansa men sen försvann dom från dansgolvet och jag hade ingen att dansa med men råkades bumpa ihop med en italienska. Det slutade med att jag dansade med hennes vänner. Sen gick jag och drog upp en av mina på golvet och i nästa veva var typ alla där :)

I slutet bjöd jag upp en av killarna och som vi dansa. Skitkul eftersom han var grym på det. Dom plöjde igenom 50, 50, 70, 80, 90-tals musik samt senaste hitsen och jag stod inte stilla för 1sek. Fick dessutom höra hur bra jag var på att dansa och att han försökte anpassa sig till mina moves haha :)

Efter vi dragit därifrån så gick några och la sig? medans jag och en annan Anna gick och tog ett kvällsdopp i både poolen och i havet. Sen gick hon och la sig och jag hamnade i ett annat sällskap och återigen i poolen.
Sen kom morgonen och jag lyckades knåpa ihop 2,5h sömn.

Dag 4 var en riktig slappardag där vi alla låg och sola vid poolen och många hoppade och stojjade i vattnet.
Och på eftermiddan så var det dags för resa hem.. :(
Träffade dessutom Karolina Kurková när vi åt mat på flygplatsen. Hon stod bredvid oss och beställde vatten. Nice :)
Just lite före midnatt var vi i Sthlm igen och vi gick åter till hotellet för att sova och igårmorse var vi åter i Luleå.

JA, jag ska absolut dit igen!!!!!





































Nu vet jag vad..

.. baksidan med semester är!
Men vill inte tillbaka till jobbet ;)

MEN
blir en kort arbetsvecka nu till veckan, för vi drar ju utomlands med jobbet tors-sön :D
Vars vet jag inte, det får vi veta när vi får biljetterna just innan avfärd. Men att det är varmt vet jag :)
Spännande!!

Poolparty & LK 2011!
















Hatar mygg och svirro!

Eftersom jag blev besvärad av dom där svirrorna titt som tätt och in i mina ögon eller näsa skulle dom, köpte Frida en finfin present till mig :) Tack!!

 

Kvikkjokk & Absiko

Vi drog på lördag morgon och hade strålande väder med några lokala skurar.
Väl framme omorganiserade vi vårat packe och vägde innan vi begav oss ut på kungsleden.
Efter ha gått en bit var vi less på "underhållningen" av allt vatten och snår som var överallt och hela tiden!
Kungsleden kom att heta Kungsbäcken.

2h senare bestämde vi att vända om och köra mot Aktse direkt. Men när det inte gick som vi ville efter att inte riktigt hittat skylten som av förklarliga skäl inte hade dykt upp (var längre bort än vad vi mindes) så skämtade vi om att nu hade vi nästan varit i Absiko. Japp, vi bestämde kl22.30 att nu drar vi ditåt. Sagt och gjort.

Stannade och tankade i Gällivare. Törstiga som vi var så slutade med att vi gick in på taxistationen och frågade om vi fick fylla på vattenflaskorna våra :)

Första natten eller snarare morgon runt kl05-06? sov vi i bilen ca 3h innan vi gjorde brunch vid silverfallet. Där även några glada tjejer med deras hundar badade i mynningen. Det var en skön stenstrand och såå behaglig att ligga på i solen :)

Vi åkte linbanan upp på Noulja, tog en fika och gick därefter upp till dens topp samt gick till Kopparåsens koppargruva. Stannade även i Kiruna och åt till en helt otroligt vacker solnedgång!!
På vägen hem till Kalix igen så blev det sån dimma i Överkalix som bara blev värre o värre. Längs med E4an i Kalix såg jag ingenting, inte ens vägpinnarna eller linjerna. Jag låg ca 30km/h och fann det inte ett dugg roande. Men väl hemma i byn igen drog jag med mig mamma ut och fota för att slutligen komma i sängs kl6. ZzZ

   



    
   

   


   

   

    



Fasters GLADA charmtroll!



RSS 2.0