Sugen?

Just nu- Nej!
Känner för att fortsätta sova i min egen varma säng.
Känner absolut inte för att traska ner till busstationen i -10 grader med 2st väskor, den ena tyngre än den andre återigen. För att sen ta buss Kallax, flyg till Arlanda, 1h väntan där på tåget upp till Söderhamn å slutligen för att jobba ett helpass.
Men men, med allt postivt följer något negativt, så är det bara. Eller om man nu ska säga tvärtom?
Äh, jag har bara varit vaken i 10min.

Wish me good luck ♣

Done n' Done

                                      image53

                                              Sådär ja.. Nu är min 3e älskade klar !!!
                                                          Vadå mäkta kär ??? ♥
                                                          MIN MIN BARA MIN

Hottigt Rött

Det var precis det jag o Nat-the-cat var igår!!!
Sen kunde vi inte låta bli att skämta med dom inne på puben i trappan, att vi var tvillingar.
Hon hade "tryckt" ut mig 10min före henne hehe ;) Den egoisten!!
Det som saknades var en blond liten fnittersak, ni vet, guldpricken över i:et, men tyvärr..
Hon måste ta de lungt pga sina bortopererade halsmandlar.
MEN nästa gång jag är hemma igen..Då ska 3ion vara fulländad♥


 image51 image52
     ♥                 ♥               ♥               ♥                ♥                 ♥               ♥                 ♥                  ♥

En resa i tiden

Vi bowlade ju som sagt när vi var i Borlänge, varpå jag nästan vann.
 
Ljusdekorationer N-köping. Sista bilden föreställer "vandrande" ljusstavar i ett träd.

BARN - Lek aldrig med en bläckpenna!!

Passerande genom Sthlm när denna skylt dök upp, så nu har jag sett både hamnarna och båtarna.

Så här mycket såg jag när jag skulle till Vemdalen - 2st röda prickar. Vart och varannat snöade det, riktig mycket snörök, klart eller snöstorm med snörök. Så det var absolut inte roligt när det kom en mötande bil.

Detta föreställer en riktigt stor backe, även om det är svårt att tro.

Och det här var trafikolyckan för länge länge sen utanför Söderhamn, när hela vägen var full med blåljus.

En av synderna??

image29

Visst ser det gott ut????
SJÄLVKLART!!! Det var ju därför jag köpte 2st idag. Har just vräkt i mig en med ett glas mjölk till, och jag skäms inte ett dugg. Varför ska jag?? ;)
Det Anna vill ha, tar hon. Med gott samvete. Så är det bara.

Värre ljust

Idag när jag stod och väntade på att fara till jobbet, med solen lysandes och vindarna blåste, så mådde jag riktigt bra. Allt på topp =) Även vindarna kändes ljuma. Som en tidig vårdag. Lärkorna kvittrar, gräset grönskar och knopparna börjar brista, hahaha, men ungefär så kändes min början på dagen. Längtar inte precis hem till kyla och det som ska kallas för snö.

Det är en riktigt mysig stad det här, skulle faktiskt kunna bo här. Gillar alla äldre byggnader, stenlagda gator, gamla greniga träd á la Gamla Pilmor från Pocahontas, alla kanaler o spårvagnar. Men speciellet hur dom har smyckat ut staden med ljus. Och jag är väldigt svag för olika mys-pys-värmer-gott-i-hjärtat-belysningar. Dock lite jobbigt med trafikljus där man minst anar dom och alla gator som i en labyrint. Mer bilder dyker upp på pixbox.se tids nog. Håll till godo!!!

Ett utav alla väl dekorerade träd
 

En stor ljuskrona hängandes under en bro


Mysigt va?? Och mer har jag =)

Norrköping

Sådär ja, nu ligger jag här på mitt hotellrum under mitt tunna duntäcke och fluffiga dunkuddar. De lustiga är, att täckena har bara blivit tunnare på varje nytt hotell, men här är det ialla fall varmt. Så jag slipper nog frysa, som jag har en viss tendens att göra. Hade lite otur med tiden, hade jag kommit till hotellet 3min tidigare än 23.03 hade jag hunnit med att åka med hissen. Jaha, vadå otur?? Jo, jag har gått alla dom där trapporna upp till våning 3 med alla 3 väskor, den ena tyngre än den andra, för att jag inte hade nyckeln. Nyckeln som låg inne på rummet.. Men men.. jag orkade!!! Kollar nu på nån film om nåt SiFi-virus på 3an. Orkar inte byta kanal.

Så nu kommer jag vara här hela veckan och mina vänner, JAG JOBBAR mån-fre 12-20, lör-sön 10-18, så där emellan är jag upptagen ifall ni ringer och frågar vad jag gör. Så nu har ni det svart på vitt. För jag vet att några är lite som söta guldfiskar i minnet ;)
Men sms uppskattas alltid och får svar nästan omgående.
 
Ska fortsätta nörda lite till innan John Blunds sömnpulver börjar verka.

♥     P     U     S     S     ♥


Märks det?

Men jag tycker om att sätta färg på det hela genom att nästan alltid ha med en bild i mina inlägg!!! ;)

Dela med sig eller snåla

Hade egentligen tänkt vänta tills jag kommer hem, men jag kände mig generös. Så jag skickade dessa bilder till min mail. Man ser ju vad det föreställer trots att det är fotat genom en riktigt smutsig ruta!

Höga Kusten bron


Soligt klart väder (mellan hudik-sthlm)


Snöstorm (sthlm kommun)



Var och bowla igår me grabbarna grus. Jag ledde nästan hela timmen igenom som vi spela, men så kom Hannes igen med massa fina skruvar och slog mig på slutet, med högst 15p. Men jag var GRYM =) 246p???
På söndag bär det av till Norrköping och jag får 6 av 7 dagar sova ensam på hotellrummet. Nice!!
Och.. jag är rätt sugen på att köpa Nokia N95 Black 8gb. Den är riktigt härlig, men ack vad dyr.
Får se om jag kanske unnar mig nåt gott till löning. Kanske ny frissa, jeans, *hemligt* eller allt ihop. Hmm =) Får se hur lönen blir.

För övrigt trivs jag här nere. Slipper "allt" vad minusgrader heter. Känns som ett äkta vårväder. Med lite is, blöt mark och soliga dagar. Lite bortskämd måste man få bli ibland.

42" i omkrets

Det kan man skämta om detta anrika hotell från 30-talets tv...10cm*4 ;)
Men mysigt är det. Just nu ligger jag och lyssnar på "Snuten i hollywood" och igår var det "En prins i NY", båda med Eddie Murphy i huvudrollerna. Tror dom kör Eddiemaraton. Annars då??? Jo, det går bra. Lever i ett arbetar-äter-sover-arbetar-hjul, men hellre det än vara arbetslös. Ska jobba minst 2v till, så efter löning tar jag ledigt 1v(tror jag) så vill ni träffa mig.. får ni komma till Luleå!!

This is me at work. Cute huh??? =) Självklart, det är ju jag ;)

image23

Gnägg Gnägg

Ligger här i min hästens säng och är så äckligt trött. Jobbar den här helgen på ett ställe som heter Hagfors, Värmland. Ligger runt Karlstadtrakten. Nästa vecka bär det av till Borlänge. Ska bil kul =) Säger bara.. Borta bra, men hemma bäst. Vattnet smakar verkligen skit. Visst, vattnet i Luleå är helt ok, men INGET är godare än vattnet hemma i brunnet. Mja, där ljög jag. Vattnet från dom porlande bäckarna uppe i fjällvärlden är nr 1.

Bilder från festen i Torsdag, Sthlm, kommer att dyka upp i slutet av månaden. För en viss rar liten Anna glömde sin usb-sladd hemma. Typsikt!!! Hade grymt roligt. Grymt är mitt "nya" ord. Men det var helgrymma människor så det är inte klokt. Hahaha som alla vet så är jag en tvättäkta linslus och är med på nästan alla bider, men inte denna gång. Den här gången var det "storbossen David á la backslicken" som rocka. Han blev lite orolig när han fick se bilderna att han inte var med på någon. Jag skratta lite och sa vänta bara. Sen kom dom en efter en.. med han på. Då var han nöjd ;) Nämnde jag att det bjöds på skumpa?? Mmm det gjorde det.

Om ni är intresserade att hälsa på 2 av mina kollegor, så nästa vecka, Coop i Kalix!!! Be there. Men köp inget, nej nej nej, då blir jag lessen. För sånt kommer jag kränga på er ;)

Men nä, nu orkar jag inte ha laptopen halkandes ner på min bröstkorg hela tiden, så jag säger -
GOD NATT sötbollar o jag misses er mina vänner **

RSS 2.0