Snacka överraskning!!

Skulle just börja me middag när jag hör att någon går med klackar i korridoren. Sen knackar det på dörren min. Måste ju vara nån som har tagit fel dörr tänkte jag. Kikade försiktigt genom nyckelhålet..

...Tadaaaa!!! De var frida me en blomma i handen♥

Jisses vilken oväntad men underbar överraskning.
Det var uppskattning på HÖG nivå me massa kramar.
Nästan mer kramar än ord :)


 

Here It goes!

Sådär ja..då var den äntligen tillfixad! :)
Nu ser man ju verkligen att de är fjärilar..
Den ser lite skum ut, som att det är missat färg, men det gamla bläcket blir skuggningar och det nya själva kontrasterna.

Före                     Efter
 


Glad skit me lätt huvvuvärk :D

JAG ÄR SÅÅÅÅÅ GLAD :D
Hopp TRALALLALA

Efter 2 intv. så fick jag idag samtalet. Han ville träffa mig och kort o gott: Jag fick jobbet!!
Börjar 10jan :D

Vad det innebär förutom 6mån provanst. först?
Jo, heltid tillsv.

Och nu efter sisådär 1½h senare, så har den lätta huvudvärken släppt. Har gått och väntat nu en bra lång tid,nästan 1mån?
Och först nu har ja piggnat till och insett va som just hänt. Helt löjligt skön känsla. Yiiihaaaa!!


Om hårfärgen!

För er som undrade om min hårfärg, så var den köpt hos Lena, som driver sitt egen salong -NaturligaVis, ute på Innanbäcken. Massa olika pulver och tjosan. Ta kontakt med henne om ni vill ha det naturligt och utan utväxt :)

Allt på en gång!

Ja det händer verkligen mkt i mitt liv just nu. Behövs!

- Behöver sånt som får bort mina tankar från sånt som smärtar. Har dejtat en kille, en längre tid, utan att valt berätta, pga att jag inte vetat vars/om/hur/när realationen kunde ta vid och bli offentlig. Saker och ting blev inte som jag ville, jag valde att avsluta. Och det smärtar i mitt hjärta. Varför jag valde att hålla det tyst var för att slippa frågor som vem är han, ålder, hur ser han ut. Jaha? Är det slut nu?Vad hände? Varför?, när jag inte kunde vara helt säker på relationen. Men ja, då är det ute och jag vill inte prata om det nu heller.

- Från det ena till det andra, så ska jag ju utomlands med Nongkai. Hon frågade mig över fejjan om jag ville me till Barca. Barcelona? fråga ja. Japp! Dagen efter var allt bokat. Vi åker i dec och firar 2a advent där. Bara en liten weekend, men de är ändå utomlands några dagar :D
 

- Sen så fick jag även ett provköp på jobbet, vilket genererar i kanske 2lax? Yes :D

- Nästa vecka händer nåt kul,för mig iaf, bild dyker upp då. Lovar!

Finns en sak till att berätta, men jag har ännu inte själv fått svar. Skulle fått idag men får först till veckan.
*Hoppas Hoppas på jakande svar*



Jag är unik!

Har ju som sagt varit till Danmark me min mamma. Visst resan var inte den roligaste men 3 olika flyg, men de var soligt där uppe över molnen och jag fick egentid me mamma. Inte en vanlig liten resa utan en resa för att vara försökskanin. Nämen allvarligt, så har ja varit där pga att läkarna forskar i nåt som på svenska heter vatten diabetes. Vad det är kan du läsa om här. Vi bodde på patienthotellet och guuuu vilken god mat dom hade. Gjord med rejäl kärlek!

  
  

Iaf så för 2år sen tog en läkare kontakt me min mamma å sen mig, eftersom att jag aldrig blivit testad trots vi har de i släkten. Jag lämnade in dygnsurin o blodprov som skickades till läkarn i Gbg. Här i höstas tog denna läkare kontakt med mig igen och berätta vad dom upptäckt, nåt dom aldrig sett förr och skulle vilja att jag kom ned, till Danmark, för mer undersökningar. LÄtt!
Då har dessa danska läkare letat efter mig i 3år. Gissa deras glädje när dom äntligen hittat mig!

För att göra kort gott, prover hit o dit, pissa, inget vatten/mat under första dagen på 6h, mer prover, pissa. Ny dag, nya prover, pissa samt medicin=LYCKAT! Ingen törst. Normal urinmängd.



Man kan säga att av 2 gener, så länge en är frisk klarar man sig, men när den andre blir sjuk och muterar över sitt sjuka på den friska, då är man sjuk. Det som gör mig så unik, är att ist för att ha en frisk gen, så har jag 1½ frisk. Alltså jag är sjuk, men har inga symtom. För mina njurar kan koncentrera urin, men bara nätt o jämnt. Med vääääääldigt liiiiten marginal.  
Och det är något dom aldrig sett förut. Så efter 3års forskning om bara mig, så kommer jag omskrivas i en medicinsk-vetenskaps-forskare-avhandling, vilket jag tycker är fräckt :)

Efter att ha börjat med medicin, så kan jag här med berätta att nu vet jag hur de känns att vara "normal". Att inte behöva dricka ½l före maten och ½l under samt efter maten. Att bara behöva pissa små/vanliga mängder ist för närmare ½-1l. En skön känsla!
Sen hann vi även besöka Den Gamle By. Gamla hus dom plockat ned sten för sten och sen byggt upp mitt i stan, i exakt ursprung. Såååå fint! Gränder, gamla saker, gäss, männskor i gamla kläder som jobbade där i småstugorna me ex baka.

Bjuder på några bilder :)

   

 
   


Underbara solnedgång!!

Ju mer färg - Desto mer smutspartiklar!


Lite bilder från byn!

Fotade ju en del sist jag var i Kalix, slutet av okt, bilder jag skulle lägga upp men blev inte..förns nu :)
Jag hörde nån säga bättre sent än aldrig!




Månen före jag fick till rätt intsl tack vare mor:


Månen efter som jag ser den:


Spöket Anna:


Pippifågeln Igor ville ta men som sprang o halkade på isen. KOmiskt var det! :D







Då kör vi!

Hur det märks att jag inte bloggat på länge? Jo bortsett från att ni trogna lilla skara läsare inte har nåt nytt att läsa, så märks det att jag knappt minns mitt lösen. Ops!


En gång är ingen gång?

Jag har tänkt lära mig locka håret me plattången :)
Detta är resultatet på första försöket..

Halvtaskigt gjort men snyggt i uppsättning!

Vinterlekar!

Nog märker man klart och tydligt att det kommit en del snö nu, för..

.. Dom stora pojkarna leker och racer i bilarna medans dom små pojkarna står med bobben i handen i väntan på sin pappa :)


Älskade utsikt!




This Years Love!

Tack vare min kollega Linnea, så föll jag för denna artist på en gång.
Gilla!


2 nyheter!

..Iaf för mig.
Köpte idag två nya gröna tesorter- citron/fläder och tropisk frukt.
Har ännu inte smakat men dom luktar ljuvligt :)


RSS 2.0