Ibland är mödan..

.. värt väntan!

Som i lör när jag o Monkan fick stå i lite mer än 1h i kö för att ta oss in på O.
Men väl inne, JA JISSES :D

Och inte var man lika fin och prydlig i varken hår eller smink när man gick därifrån som när man kom dit. Nog är det väl typiskt att kroppen tar varenda chans att skaka loss på dansgolvet och man står där svettig o jävlig fast knoppen tycker annat. Men äh what tha hack :)





Och perukerna fick stanna hemma som tur var :)



Ny höstjacka!

Har egentligen aldrig haft en riktig höstjacka utan har kört på tunnare jackor med varmare under. Men så idag när Vero Moda hade 20% på ett köp, så tänkte jag att jag skulle se om jag kunde hitta mig en jacka. Och jåå.. en väldigt mörk grönaktigt en för 320kr blev det. Var bra längd i ärmarna och lagomt vaderad menar... Why not :)



Sen kunde jag inte hålla mig från denna gröna kjol från H&M. Tror jag ska ha den imorrn med antingen svarta strumpbyxor eller färgglatt randiga :)


Nytt till garderoben!

Eftersom att majoritet av mina kläder är mycket bas, så har jag nu börjat uppdatera med finare arbetskläder än bara enkla bomullströjor. Detta kommer ta tid. Phu.. Tur dock att det är ett snyggt mode nu :)



 

Pantamera!

Gick förbi denna i parken vid busstation. Undra om den är till för återvinning eller att det ska vara lättare för alla dom som plockar pantburkar efter oss ;)


Underbara kväll!


Även små ytor kan möbleras!




.. det är ju faktiskt fredá ;)


Vad gör man med övermogna tomater..?

.. Jo, man lägger till dom som extra ingrediens i ugnskycklingen istället för att kasta dom :)


När mörkret kommer!

Jag tror nog att bilarna ser mig nu där jag kommer cyklandes efter vägen till-och från gymmet :)



Minnen från när jag var som mest aktiv på rita!


Söndagens varma springtur!





Det svettigaste och roligaste sällskapet av dom alla!!!! =)













1 fotolus! 2 fotolöss?




Man blir trött av en hel dags lek och bus med faster, så då vill man gå lägga sig. Han satt vid sängen o grina för ingen lyfte upp han när han vill gå sova. Men sen..sen blev det tyst. Han var så trött :)



Skäl att träna!

Ja, alla vet vi att man ska träna för att må bättre, komma iform och allt det där.
Men jag har en ritkigt fint skäl till att träna ;)

I mars när jag var på gymmet så gick jag förbi nåt som ser ut som en spanjor i mina ögon. Tittade lite på han och mums. Är och tränar på mitt håll och senare så möts våra blickar och vi tittar lite på varann. Inget mer än det förutom att när jag sen gick dit så var han borta. Poff!.. typiskt!

I lördags när jag var ut så ser jag denna spanjor igen för andra gången och jag tycker han ser bra ut men tanken slår mig inte att det är han. Går förbi han,våra blickar möts och båda ler. Senare under kvällen går jag fram till han och det visar sig att det är han som är på gymmet men blyg som jag blev,tackade jag för mig och gick därifrån.

Men så idag... ja jäklar :D
Går ned för en trappa på gymmet och ser han komma gåendes och han ska uppåt. Våra blickar möts och istället för vad som är typiskt mig, att titta bort, så kommer jag på mig själv fortsätta titta i hans ögon och han fortsätter titta i mina. Just när vi ska gå förbi varann så ler vi båda två. Ojoj

Inte nog med det. Jag går sen till crosstrainern vid ett fönster och kommer igång. Ser han efter ca 5min gå förbi bakom mig och sen försvinner han. Tittade lite men han var borta. Så några minuter senare ser jag han komma gåendes utanför fönstret. Återigen möts våra blickar. Och ca 3m senare just när han passerar så brister vi båda i ett stort leende och han nickar med huvvet åt mig och jag står där som ett svettigt dumfån med ett flin på läpparna!!

Såklart man blir extra motiverad att gå till gymmet med en sån heting där hahah ;)
Oh yes


Förena nytta me nöje!

Fick ett spontansug på att gå ut igår, så done n done. Jag o grannen tog oss ett eller två glas, på med musiken och sen drog vi ut. Bra drag för att inte tala om grym musik! Och ojojoj vad jag fick blickar på mig.. som jag faktiskt märkte :)
Och flera flirtar, några som pratade med mig och några som jag hörde prata gott om mig bakom min rygg.
Ahaa.. är det det alla talar om att "flirta ute på krogen". Det var ju kul det ;)

Blev tyvärr ingen zumba för mig, mitt huvvud var inte riktigt vaket :/ men det blev en löptur istället. Inte lika roligt men fullgott ändå.





And there will be light!


Snart blommar jag åter för dig!



Min idé för nästa tattoo..!

Nu vet jag nästan precis vad jag vill ha för tattoo :)
Bara det finstilta kvar.

Eftersom jag velat tattuera in min familj på något sätt men inte vetat hur, så har idéerna varit lite blandade men inte klockrena. För några dagar sen funderade jag på romerska siffror men det kändes inte helt hundra, lite för hårt för min stil. Men så idag slog det mig vad jag vill ha! Bilderna är en liten hint..
Boka tid nästa då ;)





(bilder googlade)

Mmmmmmmmaaat!

Det var värt varenda minut av väntan på att maten skulle bli klar.
Älskar Janssons frestelse!! Första gången ja gör det här i lgh men absolut inte sista!
Sen kan det hända att jag spelade lite wordfeud oxå. Ibland har ju touch sina födelar.. faktiskt ;)



Tack-lapp!


Helgen med och utan bilder!

Vaknade upp utvilad till ett strålande väder i lördags :)
Dagen bjöd på fint sällskap i form av Elin och hennes lillkille och hon och jag är verkligen proffs på att sällan träffas fast vi egentligen har nära till varandra och ofta korsar våra vägar i Kalix. Nåja, med mig hade jag iaf julklappar sen 2år tillbaka och vi drog en fika på stan. Jag hoppas verkligen att till nästa löning ska jag ta mig en sväng uppåt lapplandet och njuta mer av deras sällskap!!

Sen var jag och hjälpa brorO med flytten för att avsluta kvällen med ett till trevligt sällskap i form av Kicki o Mia.
Mat, utgång, skratt och för tidig hemgång för mig. Ops!






Efter ett besök hos frissan!


Fredagsfin!




RSS 2.0