Halloween

Just när det såg som mörkast ut, så blev jag medbjuden av Nongkai till några som hon kallade tanter i brist på annat ord för stunden. Dessa tanter, som vanligt svårt att se, men dom var 40-50bast och som vanligt, lika trevliga, gulliga och generösa. Hann inte mer än komma in så fick man kramar och frågan om man var hungrig. Det slutade självklart med att man satt och åt.

Det roliga var, Nongkai kände dom inte och jag känner knappt henne. Men 1000an så kul de var :D

- Nongkai, gissa va ja är?
- Hmm (fundersamma blickar)
- Hoho
- TOMTEN!
- Nejjö, en sjöman.

   

   


Stöveln på mig!

Tror nog jag behåller den ändå :)


Varför har du inte flytt söderut?



Där jag strövade i min egen kameravärld så vart jag helt plötsligt nedkallad till jorden igen - Igor hittade en morkulla på marken o ville självklart apportera den men de ville inte jag. Han gav mig riktiga hundögon när jag sa åt han. Snälla snälla lillmatte.Får ja?Får ja? Det var ju ändå hans leksak.
Men tack säger jag till han som gav mig ett sånt gyllene fotoföremål, även om denna bild är fotad med mob. Dom andra som jag tog med systemarn, orkar jag inte lägga upp..än. Hann dock fånga en söt men dum liten morkulla springandes på isen :)

Och när??? ska ja lära mig att ha med fler objektiv!!


Modeller?

Freja var en hejjare på att vara en härlig linslus..sen valp!!!
Igor.. eeh ja.. han kanske kanske har börjat förstå vad kameran betyder ;)
Efter års med försök lyckades jag äntligen få han på en bild med mig, som inte är suddig :-o




Jag erkänner..

..jag är inne i en rosafas!
Rosa fleecejacka, skaljacka, mössa och gärna på samma gång. Haha :)

 


Oscar hitta Oscar!

Var här tidigare med brorsan på djuraffärn.
Bilden får tala för sig själv :D


Med henna och örter!

När jag var i Kalix prövade jag något nytt - Att färga håret utan kemikalier.
Utan bara med örter och div. pulver som blandades med kokat vatten, vinäger och lite olja.
Var som att ha torkad hö-lera i håret, för att inta tala om alla blöta inlindade handukar om skallen. Man ska ha det ca 1-2h minimum men kan ha det längre. Jag sov med det och ja, dagen efter var de inte roligt att skölja ut. Men är sååå nöjd med resultatet och den där hödoften har äntligen börjat släppa :)



C.M

Criminal Minds är i mina ögon sett, en oerhört bra serie som jag följt sen länge.
Ikväll var så vitt jag minns, första gången jag blev tårögd. J.J blev förflyttad och kärnan därmed splittrad. Hur har dom nu tänkt? Ogillas!

Men nu ska jag gå sova. Ska upp tidigt imorrn.

- NattiNatt -


Nya vinterstöveln?

Mina stövlar jag beställde från Ellos skulle ju ha kommit i mån, efter ha väntat nästan 1mån. Men idag fick jag medd. om att dom skulle komma först den 10dec. Så ja avbeställde dom. Inte orkar jag vänta såå länge på ett par skor jag vill ha och behöver nu.
Så jag gick på stan idag och hittade ett par, nästan samma modell som dom jag vill ha. Och ja, dom kostade men det var dom kanske värt., dvs om ja behåller dom. Har ännu inte betsämt mig. Vet inte om jag vill ha svart även om det är en tidslös modell. Får se.

Tros?


(euroskor)


Vadå kallt?

Vad gör -8 när man har en värmande hjärtevän vid sin sida? :)


(fiirpi.blogg.se)

Dagens ord: Önsketänkade!

Hade en tid nu den 4e nov för att göra en cover-up på mina fjärilar, men ville eg ha en annan tid. Så jag frågade han om han hade nån tid kanske i slutet av nov. Han bara tittade på mig och sa: Önsketänkade!, (tyst) Jag har inga tider förns i mars.
Oj, sa jag. Det var verkligen önsketänkande. Men han lyckades ändå klämma in mig närmare slutet av nov, för det var ju inget stort jag skulle göra :)


(google)

Afrodans!

Ja, vad ska ja säga? Det var väldigt..euhm flummigt!

Tog en stund att fatta galoppen men efter ett tag satt rörelserna. Men jag kan konstantera att det var inget för mig! För att mina benhinnor gillade inte majoriteten av stegen och då kunde ja inte ta ut stegen fullt. Sen var musiken för klen och upprepande, vilket i sin tur ledde till att jag inte kunde ta i eller le åt.
Dom andra tjoade, stampade, klappade och flummade på medans jag satt mig ned 2gånger å var LESS!

Jag insåg där runt halva passet, att jag blir betydligt svettigare att springa på löpbandet och då halva tiden och att det faktiskt är rätt kul.. Löpbandet hörrni!! :-o
Och det som var mest intressant med passet var att se hur instruktörens svettfläck på ryggen växa sig större.
Visst, 1h gick fort men enligt mig får jag ut mer av ett gympass där jag har egen musik jag kan sjunga med i, växla tempo, känna hur musklerna får jobba samt att stretcha ut i slutet.

Men nu har jag gjort det och det kan hända att jag kommer pröva nån mer gång, men inte i första taget!


(google)

Oväntat besök!

Jag är sååå glad..NOT!
Fick idag nåt svordom-skit till virus på datorn :s
Satt och surfade när ett litet fönster poppade upp och varnade mig om nåt virus. Jag klickade bort det,men tyvärr gick inte det. Fick hålla på bråka länge me datorn, avsluta processer, försöka lista ut vad som kan ha nästlat sig in i systemet etc. Viruset gjorde i första hand så jag inte tar mig ut på nätet!!!

Men med hjälp av min laptop samt usb-minne, kunde jag ladda hem mozilla på min stationära. Men det dyker ännu titt som tätt upp spår av viruset :/
Men jag ska total nollställa datorn till löning i samband med att jag köper ett äkta OS. Kanske slår till på ett antivirus prog. samtidigt. Eller varför inte en helt ny dator på en gång och slippa böka med detta eviga as....


(Google)

Månen nästa!

Igår när jag skulle gå lägga mig lös månen så fint ute med alla moln som drev förbi den i olika skiftningar. Jag kunde inte hålla mig. Så jag plockade fram fotostativet, satte mig på matbordet och började avfyra. Tyvärr blev det inte så bra bilder, inte för de att jag fotade genom rutan på vissa bilder, utan för att månen lös som en lampa på bilderna :/ Men jag håller på lära mig vilka instl. som e bäst.

Tror jag satt i lite mer än 1h, tills månen hade passerat hustaket. Men i slutet fick jag till några häftiga bilder på molnen som ser ut som nåt slags sol-regn-lysande-sken :)



Svårt att ta ett nej?

Här om dagen ringde Bredbandsbolaget till mig och tjejen berättade lite att dom har ett bra erbjudande bla bla som rör tv.
- Jag svarade att innan du fortsätter så säger jag nejtack,jag är inte intresserad.
- Men låt mig berätta klart? Ok tänkte jag. Så hon fortsatte mala på om hur bra och hur billigt det är.
- Men jag tittar inte på sånt. Jag behöver inte det. Och hon fråga om vad jag hade. Tillräckligt så jag klarar mig, sa jag. Och hon satte in sista spurten om att det är ju gratis i ett heelt åår.

- Mmm sa jag, men då innebär de att jag binder mig oxå?
- Jo 1år binder du dig.
- Men det vill inte jag. Jag har det bra som det är.
- Men om du ändå redan är kund så går ju 1år fort.
- Jo men jag vet inte om jag kommer byta snart till fiber och tackade så mycket för mig.

Hon hade sparat på både sin och min tid om hon hade lyssnat på mig från början.
Varför skulle ja vilja ha än fler tv-kanaler för 99kr/mån och bättre HD och allt sånt jag knappt kan namnen på?
Jag har ju nog problem att välja mellan 3an och 5an :p
Men jag lät henne, jag hade ju ingen orsak att vara otrevlig mot henne. Men somliga måste lära sig när ett nej är ett nej.

MUMS!

Jag kom på mig själv klappa händerna över knäna i takt med yesyesyes äntligen yes :D
ÄNTLIGEN kysstes Jules och Grayson!
Och det kommer tydligen fler kyssar i kommande avsnitt :D


Torrt om fossingarna!

Fick från Ellos här tidigare ett erbjudande på 50% på valfri vara. Har länge velat ha ett par skinnstövlar till vintern, men dom kostar ju en del oxå. Men done n done. Enligt lager kommer dom runt den 25e. Var på stan och prövade ett par, som jag då trodde var likadana, tills jag kollade att det var några spännen som skiljde dom åt, men dom var sköna och jag hoppas dessa är det oxå. Menar 600.- för ett par skinnstövlar. Jotack!


(Ellos)

Slappardag!

Festen igår var kul, fast de känns idag. Hade tänkt gå ut och gå här tidigare men kände att jag kan ta en sån här riktig slappardag, så jag stannade inne. Är ju ändå en ny vecka imorrn med nya möjligheter till att träna :)
Som ex afrodans på tors. Ska bli spännande!

Måste säga att jag gillar hårfärgen jag har nu, eller så är det bara blixten som framhäver det fina i den?

Snart Halloween..Va ska du spöka ut dig till då?



   

Spelas just nu!


Äntligen :D


R.I.P

Fick idag höra att mammas chefs fru gått bort. Inte för att jag kände henne, men jag har sen liten "fått ta del av" deras liv och att sen grundskolan varit och hälsat på mamma på jobbet.
Såklart att jag blev berörd. Må hon vila i fred.


(google)

Vilka talanger :D

Så klockrena. Helt otroligt va människan är kapabel till oavsett ålder :)
4-åringen i dansvideon, jisses :-o


Lite clips tack!

Idag kom mitt löshår jag beställt från happyhair. Varför inte? :)
Kan dessutom efter mkt lessamt pillergöra säga, att nu vet jag varför man köper färdiga träns. Men dom hade inte den färg, längd eller typ av som jag var ute efter, så jag fick knåpa själv. Kommer nog bara ha löshåret dock till fest och håruppsättningar.

Detta är resultatet.
Kommer ju färga mitt hår mörkare närmare vintern, så då kommer det smälta in lite bättre me mitt eget.

 

Usel film!

Såg Break-Up igår, bara för att den följde med i en tidning.
Och.. den var usel!!! Var inget roligt med den alls. Väcktes snarare irritation över hur dumt man beter sig vid ett uppbrott samt när man inser hur dum man varit mot sig själv.

Över 10år sen..

..lyssnade jag på denna sist. Då inspelat på band. Älskade den då - Älskar den nu!

Goosebumps

ZzZ

Nä, nu tog orken slut. Hållt igång sen kl7, jobbat hela dagen och donat på hela kvällen.
Resten av veckan kommer sen..nån gång, iform av underbara bilder :)

- Natti -


Min nya!

Med sorg i hjärtat, släpper jag min gröna trotjänare om vinter - min jacka.
Den kommer än vara i bruk som en andra hands, men å andra sidan välkomnar jag min nya. Undra hur mkt jag kommer synas i den vita snön med min turkosa? :)

Jag prövade flera, men ingen satt tillräckligt bra eller så var det fel färg, längd eller ingen pälskrage. Föll för denna men det tog mig ett tag att verkligen bestämma mig. Kan jag ha denna färg?
Det slutade med ett köp som jag i efterhand är väldigt nöjd med.

(Btw.. det är den som syns i springan i kistan)

(didriksson.se)

Fasters nr3!

Igår följde min mor mig så hjälpsamt hem, hade ju nämligen lite saker från Ikea.
Vi stannade även en stund i Råne och hälsade på Cat och Axel. Snacka om att det rycker i mig när man ser sånt sött knytte ;)
Hon hade dessutom en helt underbar liten terrier, en liten borderflicka. Gissa om det ryckte än mer i mig? :D
Vill ha!!
..nån dag när mina förutsättningar är lite bättre iaf.

  

Lite nytt? Jatack!

Nu har jag äntligen fixat till litegranna härhemma. Det är egentligen inte så många yttre nyheter utan mer inre. Har hållt på dona en hel del, kastat vissa saker och resten har fått byta plats hit och dit :)
Helt plötsligt har ja massa plats över :-o
Rensade även garderoben på 2 påsar (bara tjocka plagg), det sved men förnuftet vann :)
 
Ut med gammalt - in med nytt var det va? ;)

  
  

Dags att uppdatera?

..iaf i det snabbaste laget! :)

Har äntligen blivit frisk efter 1v förkylning, även om det finns rester kvar. Men den började juh iaf bra (om man kan skriva så om en förkylning?), för att min fina Frida kom och besökte mig i samma veva, för hon ville äta middag med mig :D
 
Så vi drog till B.Thai och passade även på att köpa gotta efter vägen.
Med hjälp av en ibu var det inga problem även om jag var trött som 1000an. Efter hon farit på kvällen åkte jag på feberfrossa. Huvva vad jag hatar sånt. Gör såå ont av allt huttrande! 



RSS 2.0