Nya snyggingar!



(Bild Scorette.se)

Nytt för träningen!

Nya skor och ett underställ från Intersport. Perfekt för zumban och för kommande skidåkning.



Lets Zumba!



Jag har gått o blivit modern ;)


More dresses!


Mr Smoking goes 100mil!

Vi var ju som sagt på kick-off i Sthlm och en del hade mer roligt än andra.. Jag och två till var en del medans Mr Smoking var andra. Vi bodde på ett hotell, på fremorgon tog vi våra saker vi skulle ha till det andra hotellet för själva kick-offen. Sen är jag o Natta samt några till på det hotellrum vi har sakerna i och festar, då en kollega ska fara och jag ser hur han tar med sig Mr Smokings saker.. det jag missade var att chefen tydligen sagt att han tar med hans saker tillbaka till hotellet. Festen fortsätter och jag är sen i sängs just efter kl04 och med en väntande taxi till flygplatsen 7.45. Jag höll på att försova mig men var inte den enda. Ringer en kollega, hon har oxå just vaknat men varken chefen eller Mr Smoking svarar.

Tillslut vaknar ena men inte den andra. Efter att ha fått reda på Mr Smokings rumsnr så bankar jag på. Ut kommer en trött och full Mr Smoking med gnuggande ögon och frågar "Vars är mina saker?" Hahaha vilken enda röra men eftersom att vi kom iväg senare och taxin redan fått vänta i en kvart så hade vi ingen tid att hämta dom. Så han fick åka i sin smoking, gå in på Arlanda med blickar efter sig och alla sina kollegor gapskrattandes och mobilerna i högsta högg hela tiden, från hotellet hela vägen till Lule. En tjej frågade t.o.m han om han skulle på bröllop. Well.. the walk of shame have never been longer or more fun ;)






Varmt om fossingarna med ull!


Nya skidor till löning!

Efter ha åkt med samma ärvda skidor sen 6an som har tagit mig över både snö, asfalt, grus, vatten och sand. Som har gått lika fort upp för backarna som ner, beroende på hur mycket jag orkat ta i.. så har jag tillslut prioriterat att köpa mig ett par nya och börja åka igen :)
Nya skidor, stavar, pjäxor och kläder. Det ser jag framemot träningsmässigt sätt men inte ekonomiskt.

Jajja Awards 2012!



















Hur har det gått med epilatorn?

Jag köpte ju som sagt en epilator förra året och jag tänkte jag skulle berätta hur det har gått med den:

Det har verkligen gett resultat att använda den trots den obehagliga ström-genom-kroppen-känslan. I början av veckan när jag var på gymmet och skulle avsluta med en stretch, vad ser jag då? Jo, jag har ju håriga ben. Och då hade det gått några veckor sen jag sist använde den. Håret har blivit ljusare, mjukare och först när det är några mm längre än vanligt, då uppmärksammar jag det :)

Helt klart värt varenda öre!!!!

Ny hårfärg!

Nytt år - Ny färg - Amber Brown (ljusbrun med lätt rött i).
Men irl så är det inte fullt lika ljust som bilden visar :)




Dessa 2 godingar är mina :)


Delar ur Nyår!







Påväg hem i snöstorm!


Tattoo nr7

Min familjs zodiak:
Mamma Vattuman
Pappa Oxe
Johan Vädur
Oscar Jungfru


Två fnisser-färgklickar!



Min nya vinterjacka!

Har ju som länge velat ha en längre vinterjacka. Har sett denna tidigare på Vero Moda men inte tittat så mycket mer på den än i snabbaste laget på galgen. Men nu under julrean så var det 50% på den, så jag tänkte äh what tha hack. Jag prövade, betalade och gick därifrån nöjd med mitt köp och den är redan välanvänd :)


Fest på juldagen hos Jennie!

   
   

En lycklig mamma!

Förra julen fick mamma sig en överraskning som fick henne att gråta av glädje- en dataskärm.
I år fick hon nåt i samma stil, dock inte en julklapp, bara en vänlig gest från min sida - en 40" tv.
När hon såg den så sa hon: "Men vad är det där? Vad är det här? Vad har du där? Men näää Anna..." och så gick hon in från bron.

Så roligt att kunna vara så generös med människor jag älskar :D


Delar ur Julen 2011

 













Nybakt och julklappar!

Dagen före julafton så kom en kollega med nybakat och någon timma senare fick chefen en julklapp av oss alla, en mugg med en bild på han och texten "Världens bästa chef". Vi fick två trisslotter men tyvärr ingen vinst för mig :/




15min bättre än 0!

Stina var nu under jul upp till Kalix och vi bestämde via mess när vi skulle ses. Vi bestämde en dag kl.11 på förmiddagen utanför Gallerian. Snacka missförstånd :( Hon menade Gallerian i Kalix och jag trodde hon menade Gallerian i Lule, eftersom att dom skulle till Rosvik på middag samma dag.

Men några timmar senare så hann vi ändå ses för en snabbfika på Storheden för att byta kramar, julklappar, skratt och några ord :)


Mysig lunchdejt me Kicki!





En riktigt snöig bild från en långpromenad!


Hört talas om "Kör försiktigt..det är halt"!?




En idé som blev till en handling!

För nån månad sen på jobbet kom en kollega på under lunchen i och med att vi pratade lite reklam och chokladaskar, att man borde skriva att man slickat på alla så att ingen tar från under lagret, när det bara är dom äckligaste kvar i det övre. Well done n done.
Reaktionerna därefter var både lustiga o allvarliga ;)


Underbar spegelsal för zumba!


RSS 2.0