Kvällens vackra skiftningar!




Hösten är här med sina..röda färger!

Blev inte det röda jag tänkt mig, det bruna i färgen dominerade lite för mkt. Men det tvättas ju ändå ur så, det hinns :)




Efter regn kommer sol!




Klänningarna!

Såhär satt godiset jag klickade hem.
Första klänningen skickar jag utab tveka tillbaka. Var inte nöjd med vissa partier på den på mig samt att den kändes lite tråkig.
Andra klänningen tror jag att jag behåller och byxorna var rätt coola och satt som ett smäck :)

Vad tycker ni??



Tanke till handling?

Min tanke imorse var att få in mer konditionsträning i min vardag.. så jag ska några gånger i veckan stiga upp 1h tidigare och springa fjärden runt för att sen hoppa in i duschen, äta frukost och dra iväg till jobbet.
Vet inte hur det kommer att gå, för jag har senaste tiden börjat sova 30min längre än vanligt och ska nu stiga upp än tidigare??? Vad tänker jag med??

Menar, visst jag kommer vara trött men det är jag ju ändå när jag kommer från jobbet, förutom att då kan det lätt hända att man blir liiiite väl bekväm framför datorn ist.


Kostar att vara funktionabel!

Kände att jag behövde nya träningsbyxor för både inom och utomhusbruk. Gillar Nikes Dry-fit-serie, dom sitter banne i mig på plats hela tiden, transporterar bort svetten och håller en samtidigt sådär lagomt skön och varm :)

Sen behövde jag en mössa oxå. Är lite väl svettigt och "kallt" att springa i mina vanliga. Denna har en viktig detalj och en lustig- reflex på framsidan och ett hål på baksidan för att ha hårtofsen i. Är väl inte allt för positiv inställd till den lustigheten men vem vet, jag kanske blir värsta fanet och förstår inte hur jag har klarat mig utan den funktionen tidigare ;)






Nåt jag knappt kom ihåg..

.. förns jag åt det hos brorO i fredags - Makaronilåda :)
Gårdagens middag, dagens lunch och middag och nån dag till!


Hemklickat!

Kände mig sötsugen igår.. på nåt!
Så jag klickade hem detta från Nelly. Spännande att se vad jag får hem för nåt...


(Nelly.se)

Kärlekslås- Sthlm vs Rom!

"Kärlekslås är en österländsk tradition, som innebär att ett brudpar sätter fast ett hänglås med sina initialer vid en bro och slänger sedan nyckeln i vattnet. På vissa platser låser paren två hänglås i varandra. Enligt legenden varar genom denna akt kärleken för evigt."/Wikipedia



Skrivna regler?

Ja dessa hollywoodkändisar :)
Om man måste hålla kärleken vid liv med hjälp av skrivna regler, är det då verkligen kärlek??


Delar ur helgen!







Nytt från Chili!



Innan hösten kom...





Mmm Brunch!


Sthlm bjöd på 3 hjärtevänner!




Vadå svettig efter zumba??


Nåt rätt måste jag väl ha gjort?

En orkidé ska väl typ ha vatten en gång i månaden och då rejält eller nåt??
Hursomhelst, ingen specialbeh. här inte. Den får vatten då alla mina andra småttingar får det, varje söndag och ja, tydligen måste den ha accepterat mina val. För den har skjutit på höjden både här å där samt börjat knoppat igen :D


Lördagsmys!

Både brorO och Axel fyllde år i lördags. 29 resp. 1år :)
Lillskiten äääälskar verkligen kameran. Undra vem han brås på? :-o


Jackan "blev" en topp!

Jag var på jakt efter en speciell höstjacka, tunnare, fin passform och långa ärmar. Efter ha gått i antalet butiker så gav jag upp. Så på väg ut från Vila såg jag något spetsaktigt intryckt bakom ett annat plagg.. kunde inte låta bli att pröva!
Så nu är jag en ljuvligare topp rikare :)



Fredagsmys!

Efter en bra dag på jobbet, fint väder, god lunch med Stina (som snaggade mitt hår) så kom kvällen som jag och M. började med lite mys, åt indisk mat, bowlade och slutligen såg film :)
Mmmm



Dagens sanningar!? ;)








Epilatorn!

Prövade epilatorn igår och ja.. vad ska jag säga?
Kan inte påstå att det gjorde ont som i ONT men det var obehagligt. Kändes som att jag fick ström i mig.
Ni vet, som när man tar på ett elstängsel runt en hästhage, fast med liite ström i sig? Så kändes det samtidigt som det ryckte. Och såklart det känns, den kombinationen tillsammans med benens alla känselnerver går inte att komma undan.

Men är jag avskräckt från det? Nä varför skull jag? :)

Zumba!

Har just varit på mitt andra pass idag och säger bara, till nästa gång ska jag använda min astmaspray så jag slipper känna som jag gjorde idag :/
Eftersom jag inte fick någon luft, så kände jag hur orken dog och hur den ersattes med denna hemska känsla som bara kokar i mig och hur förbannad jag blir. Tänkte ge upp några låtar mot slutet, ta mitt pick o pack och dra!!
Men så kände jag igen den sista låten och stannade kvar men drog på stretchen.

Gick och tog mig ett litet bloss med inhalatorn och sen vidare och gymma. Piece of cake och humöret på topp igen även om jag gick därifrån darrandes. Snacka vad min kropp hade fått arbeta sig igenom varenda liten muskel :)


"A" som i Anna!

Jag och mamma var och handlade lite blomkrukor till brorO och så såg jag denna ljuvliga uppenbarelse.
Gissa vad min gulligaste mamma gjorde? Hon köpte den till mig :D



RSS 2.0