Baka baka fläta..

Prövade på lite flätteknik igår efter jag duschat. Tänkte att jag skulle se vad jag kunde samt hur lockarna kunde bli. Ja, inte illa pinkat..alltså lockarna :)
Nu är det bara effektslingorna som saknas för att bringa liv i håret. Men det blir först i feb :)

 

Skumpa på jobbet!!

Idag sålde jag för första gången :D

Och mina kollegor blev rätt underhållna av mig, för jag flaxade tydligen med armarna och skrattade. Lyckades dessutom nästan trassla in mig i headsetets sladdar. Oj oj oj va ja skratta och nånstans i alla denna glädje och frågor runtom, så är det första jag säger:

"Får jag ringa mamma?"

Medans jag går iväg så hör jag lite förvånade men söta ord bakom ryggen: Ringa mamma? Vem ringer mamma?

Jag!!! ringer min mamma. Sen när jag kom tillbaka så skämta chefen lite lätt att 4punkter ska man göra efter man sålt: Ringa på klockan, skriva på tavlan, göra färdig offerten och sen..kan man ringa mamma! :)

Fram med skumpan. Hörde jag ett skål!? :D

 


Limegrönt e skönt!

Idag kunde jag inte hålla mig längre :)
Ju mer färgglatt dessto gladare i träning blir jag!!!
Använde den idag på träningen och den är helt underbar. Glömde nästan för 1sek att jag hade en topp på mig :-o
Den andas, håller rejält på plats och känns inte!

 

                                                                                           (Bild Lindex)

Just nu spelas..



Underbar utsikt!

Jag ska nån dag ta med mig kameran till jobbet och fota 'eldsvansen' - då alla ska hem till/från sina jobb :)


Thai-kalas!

Gårdagen var riktigt rolig :)
Började hos Linda med ett glas vitt och skön musik. Sen kom jag på idén att göra snygga hoppfoton. Sagt och gjort! Lite knepiare var det dock när vi skulle lyckas tajma till självutlösaren och svettigt oxå. Bildserien såg ut som nån typ av afrodans! Sen begav vi oss dit vi skulle och på vägen så undrade hur det var vi skulle gå, och mitt vad de var så uppenbara sig en skylt. Vi gick och sen blev vi undrande igen och så dök en ny skylt upp. Vad fiffigt av dom :)

Det var 2st som fyllde år och hade slagit samma, 40+50år. Och det var intressant att iaktta den kulturella skillanden. Såsom där var det födelsedagsbarnen som gick runt till att gäster och hälsade med kramar, hur man har med sig barnen oavsett ålder och att man inte behöver dricka bara för att det är fest.

I tävlingen jag deltog i, att balansera muttrar på varandra med hjälp av en pinne som redskap, så kom jag på delad 1a plats, genom att sluta efter jag fått 5muttrar staplade, dom andra fortsatte när det var 20sek kvar och deras föll. Jag och han som oxå vann, vi fick dansa en vinnarlåt uppe på scen inför alla och snacka att han ägde. Han körde solo, rejäla svängar och fart och fläkt :-o
Visade sig att han en f.d Sverige Vm-mästare i luftgitarrsolo på 80-talet!?, men jag fick massa beröm att jag vågade dansa med fart och fläkt oxå och hur duktig jag var. Ska sno dom bilderna av Linda sen :)

En rolig sak var att vi var 3st som hade exakt likadan klänning, varutav ena stod före mig i kön och jag anade att hon kanske skulle på festen. Japp!


   


   
   

   

    

Underbara soliga dag!

Denna dag har jag riktigt njutit :)

- Sovmorron (utvilad o pigg kl9)
- En runda på stan och fyndat lite på rean, samt köpt nya gymhandskar..
- En annan runda runt fjärden..
- Soligt, friskt och få minusgrader ute..
- Ikväll ska jag på thai-kalas med grannen. Tydligen runt 100st?? :-o

   



Nu är de helg för mig!

Det känns något skumt :-o
Jag är ju van att jobba både lör o söndagar, men inte längre. Jag är ledig och kan göra i princip vad jag vill utan att behöva tänka på att få mig x antal timmar me sömn för jag ska upp och jobba dagen efter.
Men det kommer ändå bli relativt tidigt sänggåendes ikväll. Har varit mkt i veckan. All information ska bearbetas och jag ska varva ned. Det kändes nyss som tis och nu helt plötsligt är de fre. Det går iaf bra för mig men jag har ännu inte sålt nåt, men förhp. snart :)

Och så har jag ersatt tv-tittandet om kvällarna, för det har bara varit crap som visats, med ett batteridrivet ljus. Det ger samma härlig sken som ett riktigt och fladdrar som ett. Så skulle jag somna av harmonin som ljuset ger, då är de värsta som kan hända att batteriet tar slut.


Mer ur..

.. kick-offen!

Som jag skrev så fotades det andra bilder, men jag tog bara dessa. Tyckte dom var mysiga på sitt sätt, även om mina skrattrynkor är väl synliga. Äh de är jag o jag bjuder på de :)
Efter att vi, jag o Emelie, ryckt till oss första bästa kille, så fick jag som fråga efteråt nåt i stil med om jag modellerar eller nåt för jag verkade så säker på min sak. Vad snällt sagt :)




(Foto:Andreas@Jajja sthlm)

Nattinatt


(google)

Missförstånd i kommunikationen!

Frågan jag fick i samtalet igår. Kan säga att jag skratta så jag grät. Japp, det var roligt och kanske jag var en gnutta övertrött oxå eller så var det för att det bröts på skånska:

-Bajsåker..vet du vars de ligger?
-Sa du bajsåker???
-Jo
-Vars ligger bajsåker?
-Bajsåker ligger utanför Sundsvall!
-Bajsåker???

-Nej Bajsåker..(skorrande rrrrrrr)
-..(tystnad)
-(skorrande rrrrr. B E rrr G
-..(tystnad)..Jaahaaa ASGARV. Du menar Bergsåker!?
-Ja bergsåker. Jag trodde du sa bajsåker!?
-ASGARV men det gjorde jag juh åh..


(google)

Dagen i 3 delar!

Ett: Mitt härliga jobb. Lika glad att gå dit som att gå hem. 
Gjorde mina första samtal.Skojj!!

Två: Var o gymma. Är oerhört motiverad. 


Tre: Middan/kvällsmat. Välmarinerad kyckling, spenatsallad o citronsås.

(två första bilder googlade)

Just nu spelas..


Busväder!

Vaknad utvilad och på topphumör :)
Kände mig lika energisk som snöstormen ute. Planerna var inhandla nya träningsbyxor a la modell långa och sen gymma. Done n done. Kunde dessutom inte låta bli att sopa framför dörren. 

Nu ska jag bara hoppa in i duschen, värma middag och sen bara kolla tv resten av kvällen tills jag somnar. Är ju söndag.. med början kl17 ;D

   

Kick-off me jobbet!

Hur har då första veckan gått? Ett ord: Underbart!
Första tre dagarna har vi haft utb., i tors åkte vi ju till Sthlm och hade lite samtal me storcheferna där samt lite medlyssning. I fre hade vi hela dagen nåt slags seminarium, bowling på det för att avsluta me finfin fest med en 3rätters-middag och utdelning av priser för bla årets bästa säljare :)
Ska bli roligt på mån, för då ska jag förhp. ringa mitt första samtal. Måste bara fixa mina stödord på ett snyggare och lätthanterligt sätt först. Med det fixat och tungan rätt i mun - Då kör ja!!!

Känner verkligen att detta är ett arbete som passar mig och att jag verkligen kommer växa både som person och affärsmässigt. Redan nu har jag börjat tänka på en hel del om mig själv, vad jag vill uppnå och hur jag vill bli en bättre variant av mig själv. Och av allt jag hört och sett, så är chansen stor att jag äntligen kan nå mina mål. Det första är såklart att bli fast anställd och bara jag får papper på det, så kommer nästa delmål. Längtar! Och med hjälp av den längtan och min vilja, så är dom tillsammans en oerhörd stark dragkraft.

Festen var löjligt rolig. Det var generöst av skratt som på några bringade tårar och massa dans!!!. Själv fick jag både en och två pussar på min kind, en puss på handen av en som inte kände igen mig me sminket o håret. De var gulligt :)
Och alla var så fina, tjejerna i sina klänningar och lockiga frisyrer och killarna i sina smokings och flugor.
Fick dessutom en del komplimanger av både killar som tjejer och desutom av främlingar på hotellet. Snacka vilken boost för egot. Yey :D
Jo just ja.. En i gänget fotade lite finare bilder. Vänta så kommer de dyka upp nån dag!? :)
    
    

   
   

  
   
   


Tros om detta?

Lämnade tillbaka klänningen ja köpte igår å hitta en idag på rea, mörk marinblå, volang och i mesh. Kanske aniingen för kort o snäv över bröstkorg(vid djupa andetag), men dom hade bara S kvar. Fast heltäckande strumpor kan göra susen. Just nu är jag inställd på detta, den känns bra :)

Va tycker du? Ska jag ta den nya klänningen eller nr2 el. 3??

  
 


Hjälp mig välja!

Har verkligen ingen aning om vilken klänning jag vill ha på fre :s
För kort, för tight, för pösig, fel material, för vardaglig, går inte ihop me skorna..ja ni förstår! Fast de kan ju bara vara min kräsna mening, så vilken av dessa tror ni??
Jag är ändå inne på bild nr4, glansigt tyg, bra passform och mörklila, eller den cerisa eller den nya.

Kom ihåg..GLAMOUR!!

   

Om inte annat får ja ta en till runda på stan imorrn. Den som är i grå/guld/jordton(sista) köpte jag idag och gillar den..men..sömmen baktill från blixtlåset över rumpen, veckar sig och inte för att det syns egentligen, men ändå. Hmmm.. Tur att jag inte ska på Nobelmiddag ;)

   

Just nu spelas..

..Starlight m. Slash!

Och jag njuter av mitt liv. Det händer verkligen fina saker just nu och jag bara ler åt spänningen.  Hur kommer det att gå? Har jag äntligen råd att leva ut mina drömmar? We'll see, we'll see ♥


Lördagsmys!

I lördags så kände jag för fint sällskap. Så jag plockade med en vinare, räkor, bröd, majonäs och gick över till grannen :)


Första dagen!

Jag har alltid vara i tid och idag var andra gången i mitt liv, som jag insåg att jag behöver nog inte vara ute i sååå pass god tid :-o (Första gången jag insåg det var i 7an)
Menar..jag var före chefen. Haha :)

Iaf så var det en väldigt intressant och lärorik dag. Sen att läget, lokalen och utsikten är grym, de gör ju saken.. bara bättre :D Sen hur det kommer gå är en annan 5a. Men det får tiden utvisa.
Chefen bjöd på lunch idag. Vi hade även fått en liten fin blomma på vårat skrivbord. Gillas!

Och just ja..nu när vi ska till Sthlm på tors, så förutom arbete kommer själva kick-offen vara i värsta blingbling glamour-stil och man kan inte vara för uppklädd!!!
Killarna får låna? smokings och vi tjejer kommer bli sminkade och få håret fixat,vill jag minnas. Yey :D
Ingen bomullsklänning här inte ;)

  
   


Nedräkning påbörjad!

Japp, nu känns det :D Snart Snart..
Om 1v börjar jag mitt nya jobb.
Om liiite mer än 1v drar vi ned till Sthlm med jobbet.


(google)

Nyår 10/11

   
   

Härmed kommer jag inte..

..köpa honungsburkar i plast nåmer.
Nej, nu ska de sprutas från flaska eller vridas i glasburk. Gör mig alltid illa på locket(?) och alltid på samma ställe. Denna gång var droppen!

Har ingen aning om vem som sa att honung var så nyttigt ;p


3+1 till!

AjjAjj nog känns det att det är nygjort.
Inte pilla!!!

 

RSS 2.0